Ahmetaj: Rruga Egnatia do të shndërrohet në një vlerë turistike për vendin tonë

Ahmetaj: Rruga Egnatia do të shndërrohet në një vlerë turistike për vendin tonë

Agjencia Telegrafike Shqiptareмифы о строительстве фундамента и дома в целом

Arbi Fortuzi

Rruga Egnatia, një nga udhët më të vjetra në Ballkan do të shndërrohet në një produkt të mirëfilltë turistik.

Këtë e tha të martën, Ministri i Zhvillimit, Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, i cili i hapi dritën jeshile të udhëtimit të parë 25 studentëve e profesorëve të Universitetit të Venecias për të bërë udhëtimin e parë përmes rrugës antike Egnatia.
Read More

 

'