Media

Latest news & Blog

Breathtaking Balkans: 5 Must-Visit Towns for 2016, Part 1

Breathtaking Balkans: 5 Must-Visit Towns for 2016, Part 1

Albania is a newcomer to the international tourism scene, but gaining momentum due to the virgin beaches and crystal-blue water along its rugged Adriatic coastline. Cut off from the rest of the world under the 40-year rule of communist leader Enver Hoxha, what the country lacks in infrastructure, it makes up for in hospitality and pristine beaches.

Ahmetaj: Rruga Egnatia do të shndërrohet në një vlerë turistike për vendin tonë

Ahmetaj: Rruga Egnatia do të shndërrohet në një vlerë turistike për vendin tonë

Agjencia Telegrafike Shqiptareмифы о строительстве фундамента и дома в целом Arbi Fortuzi Rruga Egnatia, një nga udhët më të vjetra në Ballkan do të shndërrohet në një produkt të mirëfilltë turistik. Këtë e tha të martën, Ministri i Zhvillimit, Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, i cili i hapi dritën jeshile të udhëtimit të parë 25 studentëve e profesorëve të Universitetit të Venecias për të bërë udhëtimin e parë përmes rrugës antike Egnatia. Read More...
Studentë & profesorë nga Venecia marshojnë në ‘Via Egnatia’

Studentë & profesorë nga Venecia marshojnë në ‘Via Egnatia’

Java News 35 studentë dhe profesorë të Universitetit të Venecia, sëbashku me Agjencinë Kombëtare të Bregdetit kanë filluar marshimin në rrugën antike romake ‘Via Egnatia’.Особенности технологии крепления мембран при кровельных работах Kjo, në kuadër të projektit për vitalizimin dhe krijimin e një produkti turistik bazuar në këtë rrugë, që dikur lidhte orientin me perëndimin. Read More…...
Take Five: Albania

Take Five: Albania

Paste magazinevisualcage Eni Mehilli   Albania, located on the Balkan Peninsula in Southeastern Europe, is a little country with a lot to offer. Beaches stretch across its western Adriatic coast. A string of rugged mountains—perfect for hiking and climbing—are scattered across its landscape. There’s also the newly renovated culture heritage sites, fresh and locally grown cuisine, cosmopolitan cities and rustic villages. And all of this at just a fraction of what it costs to vacation in other European locales … a beer, for instance, costs about 250 Lek, or about two dollars. Read More…...
Photo of the Day

Photo of the Day

News Online from Australia and the World kahovka-service news.com.au   This April 14, 2015 photo shows Auron Tare of the Albanian National Coastal Agency pointing the date the anti-nuclear tunnel was built on Sazan Island, 140 kilometers (85 miles) southwest of Albania’s capital Tirana. The government plans to change the island, a former military area for decades, into an attraction to boost tourism in the country. (AP Photo/Hektor Pustina) Read More…...
'